Random Posts

Header Ads

KENYATAAN TERBARU MENGEJUTKAN ELLY MAZLEIN TENTANG FAYE KUSAIRI DAN AZMI HATTA!! BETUL KE NI?? INI KOMEN FAYE!!!

loading...


Baru-baru ini, hubungan Faye Kusairi dan Azmi Hatta dihimpit pelbagai gosip termasuk Azmi ada keluar bersama wanita lain.Namun, sejak penyanyi Elly Mazlein memuat naik status di Instagram bahawa bekas suaminya, Azmi bakal berkahwin Februari tahun depan, ramai yang ingin tahu adakah perkara itu benar.

Antara ayat yang ditulis di Instagram Elly ialah :-

Daddy Sefhia nak kahwin Februari 2017.

Mengulas mengenai perkara itu, Faye memberitahu buat masa ini tiada perbincangan rasmi yang diadakan antara keluarga kedua belah pihak.
''Belum ada sebarang tarikh ditetapkan kerana keluarga kedua belah pihak belum berjumpa. Namun, saya dan Azmi ada bercakap mengenai perkara ini. Disebabkan kekangan kerja dan masa menyukarkan kami mencari tarikh yang sesuai''.

Faye juga tidak boleh menentukan jika keluarga mereka berdua mempunyai rencana untuk bertemu dalam masa terdekat.

''Saya tak pasti lagi. Kalau ada pun mungkin bulan depan sebab ketika itu jadual kerja saya tak padat sangat. Apa pun tengok macam mana nanti''.
Jika benar mempunyai rancangan untuk mendirikan rumah tangga, kami harap ia akan menamatkan segala gosip berkaitan percintaan mereka termasuklah isu Faye bersama Elly sebelum ini. Benda baik jadi kita doakan ia akan terlaksana. InshaAllah.
loading...
KENYATAAN TERBARU MENGEJUTKAN ELLY MAZLEIN TENTANG FAYE KUSAIRI DAN AZMI HATTA!! BETUL KE NI?? INI KOMEN FAYE!!! KENYATAAN TERBARU MENGEJUTKAN ELLY MAZLEIN TENTANG FAYE KUSAIRI DAN AZMI HATTA!! BETUL KE NI?? INI KOMEN FAYE!!! Reviewed by Hi Viral on 6:46 PTG Rating: 5

Tiada ulasan